2 Reacties op Contact

 1. Jasper Criens schreef:

  Beste Douwe,

  Allereerst mijn complimenten met je site, die ziet er prachtig uit!

  Sinds kort hebben ook wij een nieuwe website, http://www.statief-expert.nl, waarop wij onder andere een groot assortiment Manfrotto-statieven aanbieden. Wij denken een nuttige linkpartner voor je te kunnen zijn: iedere natuurliefhebber is natuurlijk gebaat bij een kwaliteitsstatief voor de verrekijker of camera om alles zo goed mogelijk te kunnen waarnemen en vastleggen.

  Daarom zouden wij graag een linkje met je willen uitwisselen, zodat onze beide websites beter kunnen worden gevonden door de zoekmachines. Mocht je een linkje van onze website http://www.statief-expert.nl/merken/manfrotto willen plaatsen onder de naam “Manfrotto”, dan horen wij dat graag. We zullen dan ook een linkje naar jouw website plaatsen op http://www.statief-expert.nl/links.php.

  Alvast hartelijk bedankt,
  Vriendelijke groet,

  Jasper Criens

  Expert-shops.com

  PS Dit is geen spam – dit is een eenmalige wederzijdse linkaanvraag. We hebben niet de intentie om opnieuw een e-mail te sturen. Je kunt ook antwoorden op deze e-mail met VERWIJDEREN in de onderwerpregel, dan zullen wij ervoor zorgen dat we je geen e-mails meer sturen.

 2. Frans schreef:

  Goedemiddag Douwe,

  even met collega’s naar je onderwater foto’s gekeken en naar de IJsland foto’s. Ziet er toch altijd mooi en indrukwekkend uit. Wel veel uit 2014.. Groeten, Frans

Geef een reactie