Over mij

Toen ik een jaar of vijftien was wilde ik al dolgraag natuurfoto’s maken. Met mijn Practica B200 (en later een Minolta, waarvan ik het type ben vergeten) probeerde ik al vogels op de foto te zetten, maar maakte ik nog voornamelijk landschapsfoto’s. De meeste foto’s liet ik ontwikkelen, maar ik had ook een eigen (kleuren)doka. Na verloop van tijd zakte de hobby echter wat weg, om pas weer terug te komen toen digitale fotografie mogelijk werd.

Mijn eerste digitale camera was de Canon Powershot G3, die ik nog lang als onderwatercamera ben blijven gebruiken. Boven water was ik ondertussen al over op de digitale spiegelreflexcamera. Mijn interesses zijn breed. Mede afhankelijk van de tijd van het jaar fotografeer ik landschappen, vogels, makro en ook zoogdieren probeer ik op de foto te krijgen. Door veel foto’s te maken en workshops te volgen heb ik mij verder ontwikkeld. Het resultaat is op deze site te zien.

Mijn duikervaringen

2000: Begonnen met duiken
2003: PADI Instructeur
2005: Master Scuba Diver Trainer

Specialties die ik geef:
Onderwaterfotografie, Digitale onderwaterfotografie, Peak Performance Buoyancy (optimaal drijfvermogen), Nachtduiken, Droogpak, Navigatie en Wrakduiken

Gedoken heb ik in:
Nederland, Cyprus, Denemarken, Egypte, Aruba, Lanzarote, Malediven, Mauritius, St. Lucia, Barbados en Tobago

Geef een reactie